Com Hem Gruppavtal

Samfällighetsföreningen har tecknat ett Gruppavtal med Com Hem för rabatterad tillgång till Bredband och Telefoni. Gruppavtalet träder ikraft 2018-04-01 och gäller tom 2021-03-31 (med möjlighet till förlängning).

De som anmält sig till gruppavtalet kommer from fakturan i april 2018 att faktureras av samfällighetsföreningen för själva gruppavtalet.

Denna faktureringen från samfällighetsföreningen gäller fastigheten, dvs även om fastigheten säljs så kommer faktureringen att fortsätta och därför skall utrustning som hör till gruppavtalet lämnas kvar i fastigheten vid flytt (lite på samma sätt som spis, kyl/frys mm lämnas kvar).

Om man vill ha tilläggstjänster, t ex högre datahastigheter så kan man beställa det av Com Hem till rabatterat pris. För dessa tilläggstjänster samt om man väljer telefoni, fakturerar Com Hem direkt medlemmen för tilläggstjänsterna samt för samtalskostnader.

Information från Com Hem rörande Gruppavtalet som Com Hem sänder till samfällighetsföreningen kommer att läggas upp på föreningens hemsida nedan.

 

Information från Com Hem

”RVS har tecknat Gruppavtal med Com Hem” Allmän information från Com Hem.